CURATENIE

ZigZag Services este o societate de prestari servicii de curatenie si intretinere specializata pe cerintele si particularitatile oricarui tip de spatii si locatii. Desi recent aparuta pe aceasta piata, societatea noastra prezinta un potential uman si material care poate face fata cu succes celor mai exigente cerinte ale beneficiarilor si datorita seriozitatii si competentei angajatilor suntem in masura sa va oferim serviciile la un standard superior de calitate. Noi punem accentul pe responsabilizarea personalului implicat, aceasta facand diferenta dintre societatea noastra si celelalte firme de profil.

Activitatea personalului va fi coordonata de un reprezentant al societatii noastre la sediul beneficiarului.

Mentionam ca in eventualitatea incheierii unui contract de prestari servicii, in functie de specificul locatiei si de fiecare detaliu al spatiului destinat curateniei si intretinerii, vom elabora un Plan de curatenie, care va fi aplicat si respectat de personalul angajat al societatii noastre; de asemenea, planul de curatenie poate suporta modificari in functie de dorinta beneficiarului si de alte aspecte aparute pe parcursul derularii contractului.

Atentia noastra este focalizata pe cerintele si asteptarile clientilor, iar optimizarea proceselor si promovarea profesionalismului sunt argumente solide, care nu vor face decat sa va intareasca convingerea ca ati luat decizia corecta atunci cand ati ales ZigZag Services.

CUI NE ADRESAM

Servicii complete de curatenie

- curatenie in sedii de firme
- curatenie in birouri
- curatenie in spatii comerciale
- curatenie in unitati bancare

Servicii oferite

•  Servicii de curatenie zilnica [Detalii...]

•  Servicii de curatenie generala [Detalii...]

•  Servicii de curatenie dupa constructor [Detalii...]

•  Servicii de curatenie dupa petrecere [Detalii...]

CLIENTI ZIGZAG SERVICES SRL